20.4.08

 
Poděkování za účast na "velké očistě"

Milí přátelé,
ještě jednou vám chci poděkovat za účast a neuvěřitelné nasazení při vyklízení sutě z kostela a jeho okolí. S těmi, s kým jsem měl možnost poté hovořit, jsme se shodli, že to bylo naprosto zázračné. Za sobotu a neděli přijelo pomoci 25 lidí a to ještě nepočítám děti, které čistily prostor od dřeva na spálení. Podařilo se nám vyčistit interiér lodi i do poloviny zasypané postranní prostory sakristie a předsíně. V podkroví jsme očistili rub klenby a povrch koruny na západě, kde už rostly břízy. Při západním průčelí se odkopal suťový val a prostor byl vyrovnán pro instalaci lešení. Nikdo z nás nečekal, že zvládneme ?očistu? v takovém rozsahu.
Zprovoznil jsem pro účely prezentace polomských aktivit blog, který naleznete na adrese:

fravaclavik.com/polom

Pro odebírání aktuálních informací je možné se přihlásit na spodní části stránky, eliminuji tak rozesílání nevyžádaných e-mailů. Na blogu je zveřejněna také stránka s názvem Zvláštní poděkování, kde bychom chtěli jmenovitě poděkovat všem, kdo nám pomáhají a zároveň zaznamenat pro historii jejich přítomnost v Polomu.
Teď nás bude čekat fáze příprav pro stavební práce. Musíme zajistit lešení a jeho postavení a hned poté započnou zednické práce ? doplnění spadlých záklenků oken a úprava koruny zdiva.

Hezký den!
frv


Poznámky:
Škoda, že jsem o akci nevěděl - stačilo se zmínit v komentáři v http://www.bohac.estranky.cz/fotoalbum/architektura/kostel-v-polomu a snažil bych si také udělat čas. Tak snad příště. Držím palce!
 
Přidat komentář



Odkazy na tento příspěvek:

Vytvořte odkaz



<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]